opmaak
50%
33,3%

Academy "Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo!

tekst bewerken
50%
33,3%
 •  Herken je dit:

  • …Je overweegt om online te ondernemen
  • …Werken vanuit huis lijkt je leuk, maar is het dat ook?
  • …Je weet eigenlijk niet goed waar te beginnen
  • …Je hebt bergen ervaring in een kantoor omgeving, maar als zelfstandig ondernemer…?
  • …Je zoekt iets om je in te specialiseren, maar wat?
  • …Het lijkt je allemaal leuk en uitdagend, maar de uitdaging lijkt te groot
  • ……Je hebt een gezinssamenstelling, hoe moet je daarnaast nog voor jezelf vanuit huis kunnen ondernemen?
  • Je wilt zelfstandig ondernemen, maar ben je dan niet te alleen?
tekst bewerken
-50%
33,3%
 • Wil jij? 

  • …eigen baas worden
  • …je eigen tijd indelen
  • …parttime werken en fulltime verdienen
  • …samenwerken met en werken voor de mensen wie jij uitkiest
  • …meer vrijheid
  • …meer balans tussen werk, privé en gezin
  • …waardering voor wat je leuk vindt om te doen
  • …je specialiseren in jouw talenten
  • …doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt?
  • …Fulltime geld verdienen in parttime uren?
tekst bewerken
-50%
33,3%
50%
33,3%

Dé meest uitgebreide opleiding voor Virtuele Ondersteuners

tekst bewerken

De inhoud van de opleiding is ontstaan vanuit ruim 40 jaar kennis en ervaring in samenwerking met oud compagnon, Liek, en mijzelf. Wij besloten in 2021 onze kennis en kunde te bundelen en vorm te geven in de meeste uitgebreide opleiding voor Virtuele Ondersteuners, oftewel onze academyVirtueel Ondersteunen Doe Je Zo!

 

Je hoeft het niet alleen te doen
Ga door middel van persoonlijke aandacht en doelgericht coaching aan de slag met 15 modules in een aparte leeromgeving. Natuurlijk hoef je het niet helemaal alleen te doen. I got you! En samen met je medecursisten die je ook in een afgesloten Facebook groep kunt benaderen en met wie je jouw uitwerkingen kunt delen. Easy peasy ;)

 

tekst bewerken

Wat kun je verwachten van de lesstof?

tekst bewerken
50%
33,3%


Module 1 - Inleiding
In de eerste module krijg je kennis over hoe de academy is opgebouwde, van welke tools er worden gebruikt en hoe je een ondernemersplan kunt opstellen.

Module 2 - Wie ben jij
Wanneer je start als ondernemer is het goed om te weten met wie je werkt: JIJ. Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je? 
Deze vragen en nog meer komen aanbod in de tweede module. 

Module 3 - Ken je klant
Wanneer je kennis hebt gemaakt met jezelf als persoon evenals ondernemer, dan is het tijd om kennis te maken met de doelgroep met wie je graag samenwerkt. We leren je in deze module je ideale klant scherp te krijgen en we laten je zien, waar je jouw ideale klant kunt vinden.

Module 4 - Startklaar maken van je bedrijf
Nog voordat het echte werk gaat beginnen is het goed om de zaken op orde te hebben. Zowel je werkplek, als de afspraken die je gaat maken met je opdrachtgevers, maar ook je planning met werkbare uren. 

Module 5 - Financieel
Financieel moet je aan verschillende zaken denken wanneer je start als ondernemer. Behalve de overweging om een zakelijk bankrekeningnummer te nemen, kun je ook denken aan het gebruik van de juist facturatiesysteem. Ook informeren we je in deze module over de verschillende ondernemersregelingen die er zijn.

Module 6 - Juridisch
Welke documenten zijn echt nodig voor een zelfstandig ondernemer? Hoe zit het met verzekeren? En die AVG- wet? Hoe zit dat ook alweer? Daarover leer je in module 6. 

Module 7 - Procesoptimalisatie & Inrichting
Om gestructureerd te werk te gaan is het goed om behalve je mappenstructuur te organiseren, ook je veiligheid te waarborgen met een veilige wachtwoordapplicatie bijvoorbeeld. Daarnaast is een handtekening onderaan je mail ook een belangrijk item. Dit en andere zaken zoals: projectmanagementsysteem, de beste Chrome extensies en urenregistratie, vind je in deze 7e module.

Module 8 - Zichtbaarheid
Als je de basis van je bedrijf hebt ingeircht is het tijd om aan je zichtbaarheid te werken. Naast een mooie en stevige website, is natuurlijk de vindbaarheid in Google (SEO) ook een belangrijk item. Maar wat dacht je van jouw marketingboodschap en pitch voor op netwerkbijeenkomsten bijvoorbeeld. Daarover word je deze module geïnformeerd.

Module 9 - Branding
In module 9 ga je jouw business vormgeven in uiterlijk. Denk aan je huisstijl, diverse ontwerpprogramma’s en het bepalen van jouw bedrijfskleuren. 

Module 10 - Website
Nu je branding duidelijk is, kun je verder met de zichtbaarheid op je website. In deze module word je stapsgewijs meegenomen om een website op te bouwen, alsook het zichtbaar te krijgen in de zoekmachines.

Module 11 - Social Media
Het is tijd om naar buiten te treden op het Social Media kanaal welke jou het meest aanspreekt, maar je doelgroep ook. Niet alleen de diverse kanalen worden je in deze module duidelijk, ook krijg je inzicht in de diverse plantools én ideeën voor content om te schrijven. 

Module 12 - Strategie
Zomaar met hagel schieten heeft nooit veel nut. Ook niet als het gaat om het draaien van een stevige online business. Met de juiste strategie door bijvoorbeeld het analyseren van statistieken, zul je effectievere groei behalen van je business. 

Module 13 - E-mail marketing
In verbinding komen en het contact behouden met je klant kan via Social Media.  Maar ook met e-mailmarketing kun je veel winst behalen. Hier krijg je inzicht in de diverse programma’s die je hiervoor kunt gebruiken en hoe je onder andere je lead lijst kunt laten groeien. 

Module 14 - Sales & Adverteren
Met een goede website en een mooi ingericht profiel op Social Media kun je al heel ver komen. Soms kun je grootschaliger inzetten om jezelf op de kaart te zetten door niet alleen het schrijven van een persbericht, maar ook door online te adverteren. In deze module worden je verschllende tactieken aangeboden om je bereik te vergroten. 

Module 15 - Een klant, wat nu?
Het grote doel van deze academy is natuurlijk dat je klanten zult gaan aantrekken. Wat nu als het eindelijk zover is? Denk aan op te stellen samenwerkingscontracten en andere documentatie. Maar ook belangrijk: wat doe je aan klanten die niet zo tevreden blijken te zijn? 
Als bonus staan er enkele formats voor je klaar die je kunt gebruiken.

tekst bewerken

Bonus voor jou om te scoren

tekst bewerken
50%
33,3%

In deze VIP academy worden jou ook nog 3 bonus modules geboden:

Bonus: Verdienmodellen
Verdienen kun je op zoveel verschllende manier, behalve met het alleen maar het aanbieden van je diensten. Neem deze modellen goed door, zodat je ze kunt gaan inzetten in jouw business.

Bonus: Mindset
Een stevige staande ondernemer ben je als je ook stevig in je schoenen staat. Zelfvertrouwen in wat je doet en in je kracht staan is hierin uitermate belangrijk. In deze bonusmodule laten word je duidelijk wat wordt verstaan onder mindful ondernemen en je krijgt onder andere tips hoe je uit je comfortzone kunt treden. 

Bonus: Tools die niet kunnen ontbreken
Tools zijn leuk! Vooral ook tools die jouw business alleen maar goed van dienst kunnen zijn. Van ontwerp tools, tot marketing tools, maar ook de handvaten om je tijd op de juiste manier in te delen om effectiever je werk te kunnen uitvoeren. 


tekst bewerken

En ook nog

tekst bewerken
50%
33,3%

2 Q&A sessies
Vraag en antwoord sessies zijn belangrijk, zodat je niet alleen zelf je vragen kunt stellen, maar je ook in de vragen en knelpunten van je medecursisten hoort. Mogelijk heb je daar niet aan gedacht en kan het je leerproces versterken. 

 

2 coach sessies

Coachgesprekken die zijn er om jou persoonlijk te woord te staan, special op jouw situatie. Loop je vast, weet je het even niet meer dan help ik je daar doorheen. CERTIFICAAT
Jouw bewijs van deelname wanneer je je eindopdracht succesvol hebt ingeleverd.

 

Ben je overtuigd
Druk dan snel op de betaalknop en start met je nieuwe avontuur

 

 

tekst bewerken
tekst bewerken
-Wat is de investering?

tekst bewerken
50%
33,3%

€ 3900,00 ex BTW

tekst bewerken

REKEN AF

 

tekst bewerken
50%
33,3%
50%
33,3%
© VirtueleOndersteunersAcademy - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring academy - Disclaimer - Privacyverklaring platform